Dah Tonton Rakaman Seminar Diatas ni? Jemput Kongsikan Maklumbalas Anda Diruangan Komen Dibawah. 

Alin Othman
terima kasih ats pengkonsian tip2s mengenai maths dan saya dah download ..sudah 2minggu mencuba soalan2 yg cg berikan dgn tutor anak mreka mengguna soalan cg utk ulg kaji…
LikeReply2w
 
Balbir Sangha
Terima kasih perkongsian tips Matematik.. saya harap latihan ini dapat merubah keputusan matematik anak saya.
LikeReply4w
 
Zulika Intan
Syukur alhamdulillah dan terima kasih byk atas perkongsian tips Matematik ini. Ianya sangat bermanfaat dlm pembelajaran dan membantu anak-anak pelajar yg sedikit lemah dlm matematik.
LikeReply7w
 
Syarifah Intan Baidura
Terima kasih atas perkongsian..alhamdulillah amat membantu anak2 yg lemah dlm matematik..semoga perkongsian ilmu cikgu dapat memberi manfaat kepada semua..
LikeReply8w
 
Hasniza Raji
Alhamdulillah, trm ksh cikgu sbb byk bg tips2 utk sy mengajar ank2 yg mmg lemah dlm subjek math ni. Hanya allah swt yg dpt membls jasa cikgu dlm memberi ilmu yg sgt berharga ini.
LikeReply8w
 
Umyi Putry Trmaniez
Alhamdulillah..Kami berbesar hati mendoakan Cikgu lebih sukses dan bahagia merungkai mengolah permasalahan anak2 kita dalam melalui ranjau perjalanan mereka setara dengan peredaran zaman Era 2020.
Betul Cikgu!!!, teknik kita 30 tahun dulu tak sama dgn diaorang. Kita akan cuba memahami cara pembelajaran anak2 disekolah dan sama2 membantu anak2 dirumah.
Mak2 pun kena diajar dan berpanduan , baru mudah nak membantu anak2 dirumah…. Terima Kasih Cikgu…
LikeReply8w
 
Rozita Ita
terima kasih atas perkongsian…sangat bermanfaat utk ank2..
LikeReply8w
 
Hasanah Shaari
Saya bangga dengan cikgu sanggup bg free ebook ni..tahniah kerana ada jiwa yg besar,smoga ilmu ini memberi manfaat yg bterusan
LikeReply8w
 
Mohd Jofri
terima kasih atas perkongsian
semoga di murahkan rezeki
saya harap latihan ini akan dapat membantu anak saya
LikeReply8w
 
Betty Batriesya
Terima kasih cikgu atas perkongsian ilmu.Semoga cikgu dimurahkan rezeki…Aamiin
LikeReply8w
 
Rose Faliza
Terima kasih..sya harap latihan ini dpat merubah keputusan matemtik anak saya..dan dia mengetahui kelemahan maths dia di mana
LikeReply9w
 
Izzah Iwn
Terima kasih utk ebook tu..tp sy dpt tahun 1 punya..yg sy nak matematik tambahan ting 5..kena buat bayaran kah..
Tahniah atas usaha..
Semoga bertambah maju jaya..
LikeReply11w
 
Halisah Binti Japin Ita
Assalamualaikum..terima kasih cikgu atas usaha yg murni ini semoga dapat membantu anak2 terutama yg kurang minat matematik.anak saya setakat ni adalah perubahan sikit tuk minat belajar tapi belum memuaskan.kelas 9nline pun terpaksa saya tamatkan sebab line selalu x elok.
LikeReply11w
 
Nur Intan
Assalamualaikum cikgu.. Sy pn intan dari nilai… Sy mencuba tips mudah sifir dgn guna 5 kaedah tu mmg terbukti betul.. anak Saya baru 7 thn Dan skang dia tlh pun menguasai sifir 2 Dan 4…amat2 terkejut sbb dlm Ms 3 Hari blh hafal dgn mudah… Now sifir 5 pulak… Hari2 anak akan Tanya Ade LG x sifir nak hafal mummy…sy pulak yg x de Ms nak hadap dia menghafal… Tq tq so much cikgu sbb share tips ini… Sebenar nye sy br practice seminggu yg lps je..saje cuba2 pd anak 7 than ni…. Tip2 yg cikgu beri dlm video cikgu amat membantu sy yg x berapa mampu nak antar anak tiusyen berbyr… Alhamdulillah anak Saya amat Minat bt homework maths skang… Tq cikgu ats jasa baik cikgu share tips yg pelbagai
LikeReply11w